Наша мисија

Кои сме ние

Тим на професионалци кои сакаат книги

Нашиот посветен тим на професионалци во издавачката дејност е насочен да им помогне на авторите да ја реализираат својата најдобра работа и да изнајдат нови иновативни начини за донесување приказни и идеи до публиката во нашата држава

Што правиме

36/5000 Наоѓање нови начини на пренесување приказни

We scan new media landscape and spot budding authors – indeed, many have done so and have already brought new talent to the market with number one bestsellers.

Што велат за нас

Сведочења

Стручни и непристрастни во објавувањето на кандидатите за роман на годината. Голема препорака од мене!

Стефан Трајковски

Писател
Една од ретките организации во нашата земја која се занимава со оваа проблематика, додека книгите треба да претставуваат основен дел од едно модерно општество.

Давид Николовски

Писател

Постојат многу мали начини да го зголемите светот на вашето дете. Љубовта кон книгите е најдобрата од сите.

Николина Цветковска

Писател
1000 Скопје, бб.
+389 77 578 134